Slide background

Prodaja-zastupnici

Paralelno sa razvojem i usavršavanjem firme “Mezon“ , kompanija je kvalitetom svog poslovanja razvila dobre odnose sa partnerima i klijentima, a postala zastupnik sledećih kompanija:

SINTERMETALKratkospojne sabirnice tipa “S” za nulu i uzemljenje

Namena
Kratkospojna sabirnica tipa “S” može se koristiti kod svih vrsta šemiranja strujnih rmana i to : strujomerskih ormana svih veličina, komandnih ormana za mašine i procesnu opremu, kao i na svim mestima gde je potrebno kratko spajanje nule i uzemljenja.


Redna stezaljka RS 0,8-4/1 500V, 110°C

Namena
Namena je praktično bez ograničenja odnosno na svim mestima gde se vrši šemiranje provodnicima od 0,8-4 mm2.
Kvalitet i pouzdanost
stezaljke RS 0,8-4/1 omogućava njenu neograničenu i najširu primenu u oblasti elektrotehnike


Redna stezaljka RS 50-240 mm2, za otežane uslove rada – 500 V, 110

Namena
Stezaljka je namenjena za ugradnju u svu opremu bez ikakvih ograničnja prema deklarisanom preseku provodnika


Ispitni set merne grupe SMG-1 i SMG-2

Namena
- Verzija SMG-1 (sa osiguračima) je u primeni u većem delu zemlje na mernim mestima poluindirektnog i indirektnog merenja.
- Verzija SMG-2 (bez osigurača) primenjuje se u praksi u nekim Elektrodistribucijama.
- Sama konstrukcija Ispitnog Mernog Seta”SMG” izradena je tako da je podložna pravljenju raznih kombinacija i samim tim zadovoljava različite potrebe kod merenja koje se razlikuju po regionima i Elektrodistribucijama šireg okruženja.

LANDIS GYR


www.landisgyr.com


Brojila za mjerenje utroška električne enegije

Autorizovani smo predstavnici švajcarske firme Landis Gyr, koja je svjetski renomirani proizvođač brojila za očitavanje utroška električne energije. Predstavnici smo i distributeri poljske kompanije SaksPol za sve zemlje bivše Jugoslavije, predstavnik poljske firme Apator za Crnu Goru, kao i distributeri firme Sintermetal (Srbija) za Crnu Goru. Posjedujemo i ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa Voith Siemens Beč.